japanpelcek.forum2u.org
A Japanpelcek japán nyelvlecke blog fórumja tanulni vágyóknak!

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

nyelvtanulás

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Lecke kérés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Bálint

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 21, 2008 7:44 pm    Hozzászólás témája: nyelvtanulás Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretnék Japán nyelvet tanulni kihez fordulhatok?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zone
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 22, 2008 4:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mondjuk egy nyelviskolához? Japán alapítványhoz?

Ebben a fórumban az oldalon még nem vett témához lehet leckét kérni, nem tanárt. Sajnos ebben a csodás rendszerben áthelyezni nem tudlak, úgyhogy itt marad.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Vendég:)
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 01, 2008 2:25 pm    Hozzászólás témája: hi Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!Én is szertnéjk japán nyelvet tanulni ha lehetne akkor felvennélek msn-re de nincs meg a címed ha e-mailen elküldöd az se baj(e-mail:adi122@freemail.hu)
És ha te veszel fel engem akkor tessék az msn-em is itt van:adi-971@hotmail.com!
Légyszives had tanuljak JAPÁNT!!!!!!!!Imádom:D
Vissza az elejére
zone
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 02, 2008 1:08 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Szerintem összetévesztesz valakivel. Én nem tanár vagyok, hanem egy ugyanolyan nyelvtanuló mint bárki más. Csak épp megosztom az oldalon amit tudok. Elég sok anyag van az oldalamon hogy elkezdhesd a tanulást, de a többit magadnak kell megoldanod.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 26, 2009 10:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha valaki szeretne elkezdeni japánul tanulni, tudok segíteni benne. Kb 1000 oldalnyi japán nyelvleckét és 30 órányi anyanyelvi hanganyagot fogok hamarosan digitalizálni DVD-re (magyar nyelvű természetesen). Eredeti ára 75000 Ft, én kb 15000 Ft-ért tervezem árulni. Ha érdekel, dobj egy mailt ****@****.**.

admin: töröltem az email címet
- zé
Vissza az elejére
zone
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 26, 2009 1:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Ismeretlen!

Örömmel veszem mindenki lelkesedését a japán nyelv iránt, de ha lopott anyagot akarsz pénzért árulni akkor rossz helyre jöttél.
Vissza az elejére
kage

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 17, 2009 9:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia zone

kéne csinálni egy szleng topikot(*o*)
mit szólsz hozzá? (o.0) (?_?)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Japan

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 18, 2009 10:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

おばんです

itt van egy szleng szotar (pontosabban 俗語)
http://zokugo-dict.com/
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Lecke kérés Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.