|
japanpelcek.forum2u.org A Japanpelcek japán nyelvlecke blog fórumja tanulni vágyóknak!
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Munkakerülő Vendég
|
Elküldve: Hétf. Okt. 26, 2009 9:57 am Hozzászólás témája: Téma az nincs |
|
|
Hali mindenki!
Melóhelyről nézegetem az oldalt,téli időszakban van rá idő.Nagyon tetszik,főleg a tesztekkel megtámogatott fejezetek+hogy szótár is van.Remélhetőleg lesz időm és kitartásom hogy eljussak a végéig egy hónap alatt.Év elején már nekiugrottam párszor de a lustaság győzött
W00t a szerkesztőnek,csak így tovább,nagyon zsír az oldal  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Munkakerülő Vendég
|
Elküldve: Hétf. Okt. 26, 2009 9:59 am Hozzászólás témája: Téma az nincs |
|
|
Hali mindenki!
Melóhelyről nézegetem az oldalt,téli időszakban van rá idő.Nagyon tetszik,főleg a tesztekkel megtámogatott fejezetek+hogy szótár is van.Remélhetőleg lesz időm és kitartásom hogy eljussak a végéig egy hónap alatt.Év elején már nekiugrottam párszor de a lustaság győzött
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Munkakerülő Vendég
|
Elküldve: Hétf. Okt. 26, 2009 10:00 am Hozzászólás témája: Az nincs |
|
|
Hali mindenki!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|