| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
zone Site Admin
|
Elküldve: Hétf. Máj. 04, 2009 12:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sokak problémája, hogy a tudományos és a köznyelvben használt kifejezések néha nem fedik egymást. (Lásd pl. fizikusok VS. súly és tömeg "keverése".) Én nem akarom megmondani mi írásjel és mi írásjegy, de számomra az írásjegy erőltetett "tudományos" szó ezért nem szeretem. Vonal / vonás dettó. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mate0719 Vendég
|
Elküldve: Pént. Máj. 08, 2009 5:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igazából ha az ember feltelepíti az adobe photoshopot, akkor lesz japán betűkészlete  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zone Site Admin
|
Elküldve: Pént. Máj. 08, 2009 5:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gondolod, hogy van aki ezért felrakja a photoshopot? (Persze olyanokra gondolok akik amúgy nem raknák fel vagy épp meg sem szereznék...) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
viktor Vendég
|
Elküldve: Pént. Máj. 15, 2009 10:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Én nem vagyok nagy gép zseni!Amit blossmoon mondott hogy sikerült neki megcsináni azzal hogy bemásolta a mappába a betükészletet.Az lenne a kérdésem hogy melyik mappába és azt másolta be amit azzal a linkel töltött le? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zone Site Admin
|
Elküldve: Szomb. Máj. 23, 2009 2:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Elvileg a %WINDOWS MAPPA%\Fonts-ba kell kerülnie minden betűtípusnak hogy használni lehessen őket. A Windows sok helyen lehet. De általában a c:\-n van. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Karioshi Vendég
|
Elküldve: Hétf. Dec. 28, 2009 8:13 pm Hozzászólás témája: Re: Japán betűkészlet |
|
|
| srovarie írta: | Nem kell többé windows telepítő cd a japán betűkészlet eléréséhez http://selmo.atw.hu/arial%20unicode.rar - Innen letölthető egy sima decoder, ami a betűkészletbe másolása/telepítése után remekül működik. Úgy gondolom ezt meg lehetne említeni az odal bevezető részénél. |
Ha letöltöttem ezt a linkelt betűkészletet valami Arialuni-t azzal mit csináljak?Ha megnyitom ott van az,hogy kész,és nyomtatás,a Készre menjek rá? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KBernadettP Vendég
|
Elküldve: Hétf. Dec. 28, 2009 8:31 pm Hozzászólás témája: Re: Japán betűkészlet |
|
|
| Karioshi írta: | | srovarie írta: | Nem kell többé windows telepítő cd a japán betűkészlet eléréséhez http://selmo.atw.hu/arial%20unicode.rar - Innen letölthető egy sima decoder, ami a betűkészletbe másolása/telepítése után remekül működik. Úgy gondolom ezt meg lehetne említeni az odal bevezető részénél. |
Ha letöltöttem ezt a linkelt betűkészletet valami Arialuni-t azzal mit csináljak?Ha megnyitom ott van az,hogy kész,és nyomtatás,a Készre menjek rá? |
SOvarie-nek igaza van!!Letöltöttem a linkjéről azt a betűttípúst,beraktam a vezérlőpulton a betűkészletbe,és többé nem látok négyzeteket!!!!Még japán oldalakra is felmentem,egy db négyzet sincs,látom a szép tiszta japán írást!!!!    |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|