japanpelcek.forum2u.org
A Japanpelcek japán nyelvlecke blog fórumja tanulni vágyóknak!

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Linkek, oldalak japán tanuláshoz
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Beszélgessünk bármiről
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
hetyu

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 29, 2008 2:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Közben siekrűlt rálelnem 1 hasznos oldalra. Fent vannak a tesztek (1-4 kyu) 1991-2007!
ITT - gyors regisztráció után ezt kell keresni:
■1991-2007日本語能力試験過去かこ問題
1991-2007 JLPT download center
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zone
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 30, 2008 4:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Shocked A japánok sose az átlátható és egyszerű weboldalaikról voltak híresek de ez még nekem is túlzás!

Az anyag viszont hasznos lesz úgyhogy megkeresem. Kösz a tippet!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
hetyu

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 30, 2008 7:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Extra még, hogy fent van PDF formátumban minden szinthez:

-szószedet minden szinthez
-kanji lista példákkal
-a szinthez szükséges nyelvtan

Még jó h előkerült ez az oldal, mert kanjikból én kevesebbre számítottam^^ Sebaj, van még 1 hetem xD
Vissza az elejére
foodlfg

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 23, 2009 1:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Régen jártam erre, mostanában nem nagyon van időm a japán nyelvvel foglalkozni, de remélhetőleg nyáron beindul a dolog.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy a snyikastjy.zxq.net oldalt valamiért ( Twisted Evil ) leszedték (kb még fél hónapja fent volt).
Szerencsére "véletlenül" még megvannak a linkek Twisted Evil :

Yamaji Masanori magyar nyelvű nyelvkönyv kb 400 oldal (kicsit már öregecske, de hátha kell valakinek)
http://www.mediafire.com/?71imvf0cpym
http://www.mediafire.com/?djjnnyij1ay

Minna no nihongo I II (nem a legjobb minőség, de ha valaki tud jobbat, akkor írjon. Smile )
http://www.mediafire.com/?b93dz5id9y1
Vissza az elejére
zone
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 23, 2009 2:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tényleg rég jártál már erre Razz Kösz a linkeket. Engedély nélkül nem szívesen teszek ki nyelvkönyveket a linkek közé, de azért jó ha itt megvan. Kéne valami végleges megoldást találni erre.

Egyébként: http://ngoilaibennhau.net/jatest/years.php
JLPT tesztek minden szintről 1991-től 2006-ig!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
foodlfg

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 24, 2009 10:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

^Hát igen. Az iskola miatt szüneteltettem a tanulást, így a fórumra sem tudtam sok mindent írni.

Egyébként úgy néz ki, hogy megint megy. Szóval csak valamilyen üzemzavar lehetett a szolgáltatónál..
Pedig direkt megnéztem az admin felületen is és ott sem jelent meg. Confused
Téves riasztás tényállása forog fenn. Very Happy
Vissza az elejére
Szasdragon
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 10, 2009 1:55 am    Hozzászólás témája: kana írásának/olvasásának gyakorlása Hozzászólás az előzmény idézésével

Találtam egy jó honlapot, ahol gyakorolható mindkét kana írásjeleinek a felismerése (Realkana). A gyakorlás szerintem egy végtelenített folyamat, tehát ne várja senki, hogy lesz egyszer egy kiértékelés, (például mennyit hibázott) csinálj annyit amennyi szerinted elég. Beállíthatod, hogy az "abc" melyik részét szeretnéd gyakorolni és mijen írásmód(ok)ban (van néhány nehezen felismerhető készlet is Mad ). Javaslom közben a szótag hangos kiejtését is.
Ha szeretnéd gyakorolni a hiragana írását, (Hiragana symbols) itt szép animált ecsetmozdulatokat láthatsz. Én rácsos füzetben gyakoroltam, és több sorba írtam (igaz golyóstollal) egy-egy szótagjelet (egy jelnek 2X2 mezőt szántam, így az arányok nagyjából szépek lettek).
Ez a blog pedig fergeteges, már majdnem angolul próbáltam japánt tanulni, de szerencsére ráakadtam erre.
Vissza az elejére
oresama
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 02, 2010 10:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló! Tud valaki egy olyan oldalt ahol le van írva hogy melyik kanji használható önmagában vagy csak valami másik kanjival társítva?Kerestem sokat de az az igazság hogy ilyen jellegű oldalt nem találtam, wikipédián fentvan mind az 1945 de ott nincs leírva hogy önmagában leírva is használható-e. Vagy erre van valami szabály?(bocs ha hülye a kérdés nemrég kezdtem és az az igazság hogy ez a kanji dolog nekem egy kicsit sok(k)Very Happy)
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Beszélgessünk bármiről Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.